Китайските туристи, които посещават България, се удвояват всяка година. Това съобщи Ту

...
Китайските туристи, които посещават България, се удвояват всяка година. Това съобщи Ту
Коментари Харесай

Китайските туристи у нас се удвояват всяка година

Китайските туристи, които посещават България, се удвояват всяка година. Това съобщи Ту Сюесон, шеф на Китайския културен център в София, в предаването „ В развиване “ по Bloomberg TV Bulgaria, представено от investor.bg.

Според него ползата към страната ни се усилва поради морето и планините, които дават възможност да се отиде на уместно място през всеки сезон.

„ От позиция на туризъм процесът е двустранен – би трябвало повече китайци да посещават България и противоположното “, каза Ту Сюесон.

Той коментира трендовете в Китай във връзка с културата на страната. „ Характерно за китайската просвета е, че тя освен продължава своето направление, само че и приема непознати хрумвания “. Според него доста китайски обичаи към този момент са възприети в Европа.

„ Основното наличие, заложено в китайската просвета, е блян към хубостта и добротата. Той е заложен и у всички хора, по тази причина въздействието ѝ ще продължава да се разраства “. Все отново най-хубавият метод да се опознае дадена просвета е като се посети нейната страна, акцентира Сюесон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР